Jeg har så meget på hjerte at jeg er lige ved at flyde over af en blanding af begejstring og boblende glæde!!

I forrige uge trak jeg stikket i 2 hele dage og skabte mit eget smukke retræte. Mit hjerte insisterede, og jeg tillod mig selv at planlægge nogle dage ALENE i Århus (My all time favorite hometown).

Det er forholdsvis NYT for mig at få så klare beskeder indefra på en sådan måde at de IKKE kan overhøres.

Hele mit system sitrede af “HELL YES”, da jeg spadserede med min lille rullekuffert ned til bussen den torsdag morgen. Og samtidig mærkede jeg tydeligt at jeg var UDENFOR MIN COMFORTZONE!

MEN FOR AT GØRE EN LANG HISTORIE GANSKE KORT, så skulle de to dage vise sig at blive livsforandrende for mig.

Jeg oplevede bl.a. en meditation, som rørte mig meget dybt…..jeg havde en oplevelse af at hele mit liv passerede revy undervejs…….
Gamle barndomstraumer viste sig og trak mig ind i mørket. Og der sad jeg så fuld af tillid til, at lyset fra mit hjerte ville trænge ind og være sammen med mig i den voldsomme smerte og sorg, som fortiden rummede……
Smerten blev forvandlet til lettelse, og en enorm taknemlighed over at jeg så intenst kunne mærke støtte og kærlighed inde fra i skikkelse af barmhjertige og kærlige hjælpere.
Mit indre barn tonede frem og lod mig vide at hun altid har følt sig elsket. Og min indre urkvinde strålede, og mindede mig om at jeg lige dér var mere autentisk og ægte end nogensinde før….. og at jeg skulle huske at tillade mig selv at VÆRE MIG! Flere indre skikkelser trådte frem og svøbte mig i kærlighed og ALDRIG før har jeg følt mig så elsket!!!

Jeg får gåsehud når jeg skriver det her, og fatter stadig ikke helt at det virkelig var MIG, der sad der på gulvet i det smukke hotelværelse i Århus og lod mig overøse med kærlighed.

Men det var det…. jeg var til stede, mere end nogensinde!

Jeg mærkede livet så intenst og glemte fuldstændig min angst for at være mig….

Fra det øjeblik blev min hjertevej mere ren og tydelig. Og jeg bliver ved at modtage klare tegn og signaler, som jeg VED at jeg skal følge og efterleve.

For mig er der opstået en større erkendelse af, at mit livsformål er at inspirere og guide mennesker til at finde deres hjertevej.
Og det er heldigvis gået op for mig at jeg ikke skal være perfekt inden jeg må begynde at DELE ud af min egen udvikling – min hjertevej…..
Tænk det troede jeg…….. At jeg skulle være ekspert og vide det HELE og være den bedste og den klogeste og og og…….
KUK KUK!

Heldigvis mødtes jeg med en meget bramfri coach/ vis mand som sagde følgende:

“Jamen Hanne, du ER jo ekspert!
Det er altså noget sludder, når du siger at du måske ikke har kompetencer nok!
Du er sgu da den mest kompetente jeg kender. Og ved du hvorfor?
Fordi du har gået hele vejen selv….. du har været i alle hullerne, snuppet alle omvejene, faret vild i den mørke skov og fundet ud i lyset igen, UDEN at få særlig ondt af dig selv. Du har holdt snuden i sporet og sagt tingene højt og kærligt!
Hvis det ikke er kompetencegivende til at vise vejen for andre, så ved jeg sgu ikke hvad……
Og det er jo heller ikke fordi du ikke har uddannet dig. Du har da taget en masse uddannelser og kurser og læst oceaner af bøger……….!
Du kan efter min mening overhovedet ikke være bekendt IKKE at gå ud og dele dine erfaringer og tilbyde din hjælp i verden!”

Godt så…..
Jeg kunne ikke modsige ham………..
Men der skulle alligevel gå noget tid før hans dundertale blev til en sandhed i mit system. 🙂

Mit retræte i Århus var FOR MIG og alligevel endte det med at blive en super vigtig del af mit efterhånden ret smukke” patchwork-tæppe” af kompetencer.

2 dage i næsten stilhed. Hvor jeg valgte at se mig selv i øjnene og forløse de ting, der holdt mig tilbage. For til sidst at se den store skønhed der omgav mig. Jeg sad i 2 timer i forbindelse med den meditation, hvor alt omkring mig var smukt, og alle mennesker var fyldt af kærlighed.
Og lige dér blev det jo enormt let at være mig.

Det var en tilstand…. og tilstande varer ikke ved….

Men på en eller anden måde er den her oplevelse flyttet ind i mig.

Jeg mærker modet efter den selvhealing der er sket. Hjertet insisterer endnu mere på at jeg skal stå i mit lys. Og en kraftig energi hjælper mig nu i at planlægge et større hjerteevent som inden længe er klar til at blive lanceret.

JUBIIIIIIIII!!!!!

Det bliver STORT og SMUKT!!

MEN først skal jeg atter på retreat – og denne gang som underviser 😉

Billedet herover er mig på den første dag i Århus. Jeg er så glad for at jeg tog det billede, for det bringer mig tilbage til den følelse jeg havde lige dér. Den største kærlighed af ALLE og den kærlighed (og anerkendelse) som mange af os ubevidst søger udenfor os selv. Den bor indeni…. kærligheden som vi er født med. Den universelle kærlighed som vi mærker når vi drager omsorg for os selv…og vover at være i bevidstheden om at elske os selv…

Når vi tillader os selv AT VÆRE REN KÆRLIGHED!!