1:1 session

Savner du at blive mødt, rummet og lyttet til – præcis som du er?

Og kunne du tænke dig at blive guidet ind til din kerne og få ro og vejledning til at mærke kontakten til dit hjerte og være i mødet med dig selv?

Jeg skaber et rum hvor DU kan læne dig ind i tilliden til at din sjæl, dit lys og dit hjerte er din vigtigste vejleder. Jeg guider dig meditativt, så dine indsigter kan komme til dig i det tempo og i det omfang du er klar til at tage imod.

Jeg ved at DU selv har alt hvad du skal bruge, til at komme videre! Jeg tror på at den mest brugbare og holdbare healing og guidning er den der kommer fra dig til dig! Vi har selv ansvaret for vores eget liv.

MEN det er ikke ensbetydende med at vi skal kunne løse alting selv!

For somme tider skal der skiftes spor, ændres retning, skrues op eller skrues ned…… og livet har det med at give os skyklapper på, når vi ubevidst løber i den forkerte retning – når vi ikke lytter til vores hjerte og i stedet tromler af sted, uden kontakt til vores kerne – og så opstår der en tilstand, som vi ikke bryder os om. Så er det SÅ VIGTIGT at stoppe op og bede om hjælp og finde ud af hvor den hjælp skal komme fra! Og det er her mine 1:1 sessioner kan være en stor hjælp til at blive bevidst.

Min opgave er IKKE at løse dine udfordringer eller at ”fixe dig” – MEN at gøre den forskel der skal til for at DU igen kan gribe tøjlerne og stå stærkt i dig selv – også med din sårbarhed og med kontakt til din krop og dit hjerte! Min opgave er derfor, at guide dig og være din hjælper og din coach i forhold til at skabe rummet, møde dig fra et kærligt og ikke dømmende sted samt stille dig de rigtige spørgsmål.

Med en 1:1 session har du mulighed for at ”finde hjem” og mærke ind i det som måske begrænser dig eller forhindrer dig i at leve det liv du drømmer om.

I 1:1 session bruger jeg al min ekspertise og erfaring som; Yogalærer, Mindfulness-instruktør, Meditationsguide og Coach. Og ikke mindst min intuition og hjertekontakt.

 

1:1 session

Pris: 1000,- / session (60 min.)

Er du interesseret i at høre mere om 1:1 session ?

Frank Mikkelsberg

Udtalelse fra kunde

"Efter at have oplevet et 1:1 forløb hos Hanne Brosbøl kan jeg bare sige at det virker  Hun er helt igennem fantastisk til at (gen)skabe kontakten til ens egen indre visdom som kaster et kærligt og omsorgsfuldt lys på det der trænger til at blive healet. Fra dette fine sted man befinder sig under hendes sessioner er det let at lave varige forandringer som nære sjælen. Har aldrig oplevet at få så meget ud af en enkelt session som jeg har gjort hos Hanne - hvilket ikke siger så lidt, da jeg har været i hænderne på mange dygtige coaches og terapeuter. Så tak, bare tak  "