Indlæser Begivenheder

 

Fuldt booket

 


Fra Frygt til Kærlighed

 

En workshop, som step by step lærer dig hvordan du bedre kan navigere i alle de impulser, indsigter, ønsker, drømme og mål som du måske har for det nye år eller for dit liv generelt. 
Rigtig mange kommer til at løbe lidt rundt om sig selv, fordi frygten bliver ved med at tale idéer, ønsker og forandringer NED! En del af os ønsker for alt i verden IKKE forandring. Det er eksempelvis også derfor at mange nye fitnessabonnementer aldrig bliver brugt! Intentionen er god, MEN det er for utrygt og ubehageligt at begive sig udenfor komfortzonen.
(For mange er det sikkert også noget andet end et fitness abonnement som er den bedste løsning, men du forstår min pointe 😉

Vi har brug for hjælp til at finde vejen fra FRYGT til KÆRLIGHED.

Og det er den første del af hjælpen, som jeg giver dig på denne workshop.

En workshop som hjælper dig til at skabe KLARHED.
At få “pudset sindets briller”, så du kan se klart hvad det er du har brug for og samtidig finde RO til at høre hjertets hvisken.
Du vil få konkrete bud på det vigtige HVORDAN?
Én ting er at vide HVAD du ønsker – noget andet er at vide HVORDAN du kommer derhen.
Jeg vil gerne hjælpe dig med at dine gode intentioner bliver til virkelighed. Og at du når derhen uden at knokle i en følelse, som giver dig minus energi MEN i stedet med et smil på læben i en følelse af kærlig energi.

Workshoppen er for alle som ønsker at vælge den kærligste vej til positiv forandring.

 

Fuldt booket