Indlæser Begivenheder

 

BOOK EN PLADS

 


Mindful Yoga Workshop

En skøn selvforkælelse for både krop og sind!

På denne Mindful Yoga Workshop vil vi bevæge os blidt igennem kroppen. Nogle øvelser har effekt på helt specifikke områder og andre virker beroligende på nervesystemet, sætter gang i kroppens egen selvhelbredelse og skaber en helhedsoplevelse i kroppen.

Du vil gå hjem fra workshoppen med en oplevelse af at din krop er blevet lyttet til, og at der således er skabt basis for at forbedre kroppens tilstand.

Alle øvelser tager udgangspunkt i art yoga, som er udarbejdet efter det gamle ordsprog ” du må kravle før du kan gå”.  Dermed menes at ingen vil blive kastet ud i ”halsbrækkende” positioner som kroppen slet ikke er gearet til!

Yoga kan udføres på rigtig mange niveauer og med vidt forskellige formål! På mine workshops er formålet IKKE at smidiggøre og presse din krop ud i yderstillinger, men at begynde blidt og ganske varsomt bringe bevidsthed til hele kroppen så du kan mærke din grænse både fysisk og mentalt.

Min undervisning tager udgangspunkt i følgende:
”Meningen med strækøvelser er ikke at se (eller at vise), hvor langt du kan nå – ikke engang at nå så langt, du kan, men………at være opmærksom”.

Denne workshop er både for den passionerede yogadyrker såvel som for den uerfarne.

Pris kr. 425,-  (inkl. the og sunde snacks)