Mindfulness

NYT MINDFULNESS KURSUS !! – “Mindful living – fra hoved til hjerte”

Mindfulness – kursusforløb på 6 moduler á 2 1/2 time. Du vil modtage en grundig og hjertelig indføring i mindfulness med forskellige overskrifter hver uge. Vi skal dels arbejde med meditationer og blide bevægelsesøvelser samt nogle af de teoretiske vinkler i mindfulness. Der vil til hver uge være enkelte opgaver som hjemmearbejde. Det er vigtigt i forhold til din træning, og dermed dit udbytte af forløbet.

Undervisningen foregår i rolige, trygge og smukke rammer i Filiyogas skønne lokaler på et hold med max. 12 deltagere.

Et mindfulness-forløb for alle

Dette mindfulness forløb er for alle, der gerne vil træne mental sundhed, uanset baggrund, alder eller erfaring. Du kan være motiveret af, at du gerne vil være bedre til noget, eller det kan være at du har stress, depression eller anden udfordring, sygdom eller lidelse tæt inde på kroppen. Forløbet er også for dig som oplever, at livet går i ring og er blevet en gentagelse, hvor du måske ikke rigtig længere er engageret.

Måske er du blot nysgerrig og åben, og har lyst til at lære nyt!

Med en vedvarende træning af mindfulness, vil du opleve at blive mere nærværende og opmærksomt tilstede i hvert øjeblik i dit liv.

Med mindfulness bliver du altså meget mere ”herre i eget hus”, hvor du er i stand til bevidst at styre dine tanker og følelser. Hvordan du vil forholde dig til livet, – til mennesker du møder, situationer du står i, problemer og udfordringer. Når du bevidst træner dit sind bliver du bedre i stand til at vælge hvordan du vil opleve det der sker i dig og omkring dig.

Mindfulness

Hanne Brosbøl
Yogalærer, mindfulness instruktør og coach

Den gavnlige effekt af mindfulness-træning

I mindfulness lærer du at observere tankeprocesserne mens de foregår. Tanker ses som tanker, og ikke som en afspejling af virkeligheden.

Mindfulness træning skaber fleksibilitet i tænkningen, og øger muligheden for at styre opmærksomheden. Der er lavet utallige undersøgelser af effekten ved mindfulness meditationstræning og resultaterne viser, at man i en periode på bare 5 uger kan se en forandring i den del af hjernen, som bliver forbundet med positive følelser.

Positive effekter:

Der er lavet evidensbaserede undersøgelser der viser effekter som; mere overskud, bedre i kontakt med sine følelser, bedre velbefindende, mere tilfredshed, mere glæde, nemmere ved at tage beslutninger og generelt bedre mental sundhed!!

Ingen aktuelle forløb

Der er i øjeblikket ingen aktuelle forløb

Mindfulness tilbydes som forløb eller workshop til virksomheder, skoler og institutioner.

Kontakt mig for yderligere info og aftale.

Hvorfor skal du vælge lige præcis det her mindfulness forløb?

Fordi du får en erfaren underviser, som i løbet af de seneste tre år har haft over 400 mennesker igennem lignende mindfulness kurser. Jeg er uddannet pædagog, coach, yoga – og mindfulness lærer. Jeg kombinerer al min viden med mine egne personlige erfaringer. Det betyder, at du får en levende og autentisk indføring i hvor stort et potentiale, der ligger i at træne mindfulness. Du vil opleve, hvordan du uge for uge bliver mere og mere nærværende i dit eget liv.

Dit kursus

Fordi forløbet tager udgangspunkt i DIG og DINE behov! Der er en plan og et pensum for kurset og vi bruger al den teori der giver mening for DIN udvikling. Der er tid og rum til at være i de enkelte øvelser og få forståelsen ind i kroppen. Derved får du skabt et realistisk grundlag for at træne videre derhjemme, og således får det optimale udbytte ud af forløbet.

Fordi jeg skaber et kærligt og trygt rum, hvor du sammen med andre kan lade din udvikling og din læring ske, med fokus på at DU er helt som DU skal være.

Kontakt til dit hjerte

Fordi dette ikke ”KUN” er et mindfulness forløb. Du vil også blive guidet i øvelser som forbedrer din grounding – din jordforbindelse – din kontakt til dig selv og dit HJERTE. Hvilker jeg mener er en særdeles vigtig del af den mindfulde udvikling.

(Det nytter ikke noget vi har viden, hvis vi ikke ved hvordan vi skal integrere den i vores hverdag).  Du vil blive guidet i at mærke og kende dit ståsted og dit udgangspunkt så du kan arbejde med accepten af dette. Hjertekontakt og grounding er også særdeles vigtig for at minde både krop, sind og sjæl om den forbundenhed der ligger helt dybt og iboende i ethvert menneske. Den styrke, tillid og kærlighed vi finder i hjertet gør oftest den største forandring i forholdet til os selv og verden.

Fordi undervisningen foregår i et fuldstændig fantastisk smukt og lækkert lokale i rolige og idylliske omgivelser. (Og så endda om formiddagen, som er nogle af de timer på døgnet, hvor din hjerne tager bedst imod ny læring.)

Fordi du får undervisning ud fra et evidens baseret program, som vi ved virker positivt og gør en forskel. Især for mennesker som i en periode er præget af enten stress eller depression – og/eller som har et ønske om at få mere lethed, kærlighed, overskud og glæde i livet.

Og sidst men ikke mindst….

Fordi jeg brænder for det jeg laver, og vil gøre alt hvad jeg kan for at du vil føle dig godt tilpas samt få et stort udbytte af dit forløb hos mig!

 

“En meget dygtig og omsorgsfuld formidler”

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulnessforløb og kan kun sige, at Hanne er fantastisk. Hun ved hvad hun snakker om, da hun selv har prøvet at være ramt af stress. Man føler sig tryg ved Hanne, og det betyder bare ALT! Hanne har styr på sit materiale, og er en meget dygtig og omsorgsfuld formidler!

Pia

“Yderst kompetent”

Efter at have været med på et 8 ugers mindfulnessforløb har jeg oplevet Hanne som en yderst kompetent og engageret underviser. Hun er god til at kommunikere sit budskab samt sørge for kærlig involvering af deltagerne. Hun brænder for at udbrede mindfulness. Filiyoga-gården er utrolig smuk og omgivelserne er beroligende i sig selv.

Inge