Hanne Brosbøl

Hanne Brosbøl
Hanne BrosbølEjer af Filiyoga
Min mission er at gøre en hjertevarm og positiv forskel i verden! Jeg ønsker at berige mennesker omkring mig med nærvær, fordybelse, kropsbevidsthed, bevidst fokus og ikke mindst GLÆDE!!.
Når jeg underviser i yoga, tager jeg udgangspunkt i hver enkelt deltager. Det er vigtigt for mig at alle får mest muligt ud af undervisningen.

Mit eget første bekendtskab med yoga (i 1998) var en meget blandet oplevelse. Jeg følte mig usikker i forhold til det at være så meget i ro og havde ikke tillid til min egen dømmekraft i forhold til at lytte til min krop.

Det var ikke naturligt for mig, da det var så andeledes end alt andet jeg tidligere havde prøvet. HELDIGVIS havde jeg samtidig en følelse af at være på det rigtige sted og fik gradvist en tro på at jeg nok skulle lære ”det”. Jeg blev ret hurtigt meget begejstret for den helt særlige tilstand og den kropsfornemmelse jeg opnåede via yogaen.

Virkningen i hele mit ”system” efter en yoga time var fuldstændig fantastisk – Jeg følte mig lettere og havde en følelse af at være renset ud i både krop og sind.

Yoga har været en del af mit liv lige siden.

Jeg er eksamineret yogalærer fra  Art Yoga i Svendborg. For mig er det at dyrke yoga den bedste måde at være bevidst til stede i nuet. Yoga centrerer kroppen og forener krop og sind på et dybere plan – og det giver indsigt, bevidsthed og overskud i livet.

Som  Mindfulness instruktør formidler jeg konkrete redskaber og budskaber, som kan gøre en kæmpe stor og mærkbar forskel  for hver enkelt modtager. At være nærværende til stede, er en mulighed alle mennesker har. For mig er det en skøn måde at være i verden på!!  Jeg har praktiseret mindfulness i flere år og udover at give mig ro og styrke til at være aktivt deltagende i alle livets arenaer, har jeg fået redskaber til at acceptere livets ”op – og – nedture”. Jeg nyder at formidle de fantastiske og unikke muligheder mindfulness giver. At være bevidst til stede i hvert enkelt øjeblik, åbner nye døre og giver helt friske perspektiver på livet.

Som certificeret Sundhedscoach har jeg fået kompetencer til at gøre mere af det jeg elsker, nemlig at støtte mennesker i deres forandringsproces. For mig er det en gave at kunne gøre en helt særlig forskel for mennesker, som har et ønske om positiv udvikling. Jeg har i flere år været instruktør inden for forskellige idrætsgrene, hvilket har givet mig masser af erfaring som formidler og underviser.

Jeg er uddannet pædagog og har fra mit arbejde i forskellige institutioner fået en masse erfaring med børn i alle aldre og deres udvikling. Jeg har arbejdet en del med børns motorik og musikalitet og jeg beundrer deres livsglæde, umiddelbarhed og evne til at være 100 % til stede i det de gør.