Persondata2018-05-23T23:04:07+00:00

Filiyoga Persondatapolitik

For at følge den nye GDPR lovgivning, der træder i kraft d. 25. maj 2018 kan du herunder læse om de informationer der bliver indsamlet om dig som kunde, og hvordan de bruges, videregives og hvordan dine oplysninger beskyttes, når du bruger vores tjenester.

Når du som kunde handler med Filiyoga bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgåes af enkelte medarbejdere, der håndterer informationen. Dine oplysninger bliver aldrig solgt til, eller brugt af tredjepart.

Dataansvarlig
Filiyoga, Vardevej 263, 7100 Vejle

CVR: DK25787994
Telefon: 28 76 43 10
Mail: hanne@filiyoga.dk

Filiyoga indsamler oplysninger om dig på følgende måde:

  • Ved at du selv opgiver dine oplysninger i forbindelse med udfyldelse af formularer, tilmelding til nyhedsbrev og ved køb af produkter.

Tredjepartsprogrammer:

Filiyoga anvender følgende underleverandører: Stripe til betaling; Simplero og mailchimp til udsendelse af emails og håndtering af køb i min webshop. Karmasoft til administration ved køb af klippekort og fri-træningskort til yogaundervisning. Filiyoga anvender ligeledes Google Analytics og Facebook/Instagram, som er omfattet af US-EU Privacy Shield.

Nyhedsbreve

Filiyoga benytter Simplero og mailchimp til at udsende nyhedsbreve.
 
For at kunne sende dig nyhedsbreve via email bliver du ved tilmelding bedt om følgende oplysninger: 

  • Dit fornavn og efternavn
  • Din emailadresse  

Dine oplysninger bruges udelukkende til at sende nyhedsbreve fra Filiyoga og bliver lagret i min database hos Simplero eller mailchimp. Der er dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, dvs. at du skal bekræfte at du vil modtage mit nyhedsbrev. Jeg opbevarer emailadresser i Simplero og mailchimp, som overholder GDPR’s retningslinier.

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbreve ved at klikke på afmeld linket i bunden af hver email, du modtager fra mig.

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Filiyoga indtaster du en række personoplysninger. Disse er:

  • Dit fornavn og efternavn
  • Din adresse
  • Din emailadresse
  • Dit telefonnr
  • Dine betalingsoplysninger

Oplysninger om dit navn, adresse og emailadresse bliver udleveret til Simplero, Karmasoft og betalingssystemet Stripe, med henblik på betaling og levering af det produkt, du har købt. Ved køb i webshop bliver dine oplysninger registreret via en sikker forbindelse, og kan kun tilgås af enkelte medarbejdere, der håndterer ordren. Dine oplysninger ikke blive gemt, udover hvad der kræves for at opfylde de eksisterende lovkrav for bogføring og fakturering, medmindre du aktivt har tilmeldt dig mit nyhedsbrev. Jeg indhenter, anvender og opbevarer dine data for at kunne opfylde de eksisterende lovkrav i forbindelse med fakturering og bogføring. Jvf. bogføring- og regnskabsloven.

Dine rettigheder

Du har ifølge databeskyttelseslovgivningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og du kan til enhver tid bede Filiyoga om at få oplyst og/eller slettet dine oplysninger ved at kontakte mig på hanne@filiyoga.dk

Du kan læse mere om persondata og dine rettigheder på Datatilsynets hjemmeside.

Hvis Filiyoga behandler oplysninger om dig, som er urigtige eller vildledende, har du til enhver tid ret til at kræve oplysningerne berigtiget, slettet eller blokeret. Hvis du mener vi behandler dine oplysninger forkert eller i strid med loven, kan du klage over behandlingen til Datatilsynet.

error: Beskyttet indhold !!