Det siger mine kunder

Trine Jacobsen

Udtalelse fra kunde

"Med spænding, forventningens glæde og et lille sug i maven, mødte jeg op til en 1:1 heartmentoring session. Jeg var noget spændt på, hvad det egentligt gik ud på, ville det lykkes mig at få nogen kontakt til mit hjerte og "turde" jeg overhovedet at give slip, var bare nogle af de spørgsmål, der ramte mig lige inden mødet. Alle mine tanker og spørgsmål faldt dog hurtigt til jorden, da jeg blev mødt med varme, nærvær og plads til at være mig med det jeg nu var fyldt op af på dagen. Jeg fandt vejen ind til mit hjerte, via Hannes meditation og fantastiske måde at være på, som jeg havde håbet, og med en række fine værktøjer i hånden, er min rejse om at finde tilbage til mit kærlige selv begyndt. Jeg øver mig dagligt på, at tænke det kærlige perspektiv ind for mig selv og verden omkring mig."      

Tine Lunde Christiansen

Udtalelse fra kunde

"Mit besøg hos Hanne var en meget rørende oplevelse. At finde ind i sig selv og mærke så dybt samt få sat ord på, hvad mit hjerte lukkede op for, var sådan en fantastisk følelse og forløsning. Det Hanne hjalp mig med at finde, bliver flittigt brugt og jeg er hende så evig taknemmelig."      

Frank Mikkelsberg

Udtalelse fra kunde

"Efter at have oplevet et 1:1 forløb hos Hanne Brosbøl kan jeg bare sige at det virker  Hun er helt igennem fantastisk til at (gen)skabe kontakten til ens egen indre visdom som kaster et kærligt og omsorgsfuldt lys på det der trænger til at blive healet. Fra dette fine sted man befinder sig under hendes sessioner er det let at lave varige forandringer som nære sjælen. Har aldrig oplevet at få så meget ud af en enkelt session som jeg har gjort hos Hanne - hvilket ikke siger så lidt, da jeg har været i hænderne på mange dygtige coaches og terapeuter. Så tak, bare tak  "

Anne Bak

Workshop: “Skab det liv du ønsker dig”

Det var en skøn dag, hvor alt var godt tilrettelagt i forhold til at være vekslende og give sammenhæng mellem yoga øvelser og samtaler/teori. Tilpas med pauser og god holdstørrelse i dejlige rammer på gården. Hannes stemme åbner for mig en verden af tillid og kærlighed, når hun guider os i meditationer, og det er helt klart en af de væsentligste grundene til, at jeg når så langt ind og finder mig selv. Hanne er en fantastisk formidler. Hun tilrettelægger og fornemmer, hvad der er brug for på det rette tidspunkt – teori/praksis med yoga. Hun er grunden til, at stemningen på holdet bliver kærlig og tillidsfuld. Tingene får lov til at tage den tid, der skal til, og det kan glædeligt mærkes i krop, sind og sjæl. Hannes stemme stråler af varme, god energi, tillid til livet, kærlighed og ro, hvilket har en stor betydning for mit velbefindende og mine læreprocesser.  

Birthe Laursen

Workshop: “Skab det liv du ønsker dig”

Jeg havde en meget positiv oplevelse. Det er virkelig noget jeg kan få glæde af fremover, det er noget som er let at træne og bruge i hverdagen, for at skabe det liv du ønsker. Men jeg skal lige huske dine ord - at det er en start, og se på det med lethed. Jeg er begyndt at træne på et par ord og det virker. Det rørte mig at blive guidet ind ”til mit ord”, der ramte plet. Jeg har fået nogle gode redskaber til at starte min daglige proces, hen mod det liv jeg ønsker, ud fra de ord jeg kom frem til i min manifestation. Jeg blev også udfordret undervejs og ser nu udfordringen som en personlig sejr. Hanne er den helt rigtige, til at undervise og guide dette budskab frem ”skab det liv du ønsker”

Birthe Stensgaard

Workshop: “Skab det liv du ønsker dig”

Det var nogle berigende timer i dejligt selskab, med en tryg atmosfære og en dejlig gruppeenergi. Det har givet mig redskaber til, at ændre tanker og mønstre. De andres historier rørte mig og jeg blev bekræftet i, at vi ikke står alene, hvis vi blot vil dele og bruge hinanden. Vort liv er vores eget ansvar, men, der er inspiration og hjælp at hente, hvis vi vil. Hanne giver tryghed med sin kærlige, rolige og favnende væremåde. Jeg syntes dagen gik op i en højere enhed.

Claus Tønder

Workshop: “Skab det liv du ønsker dig”

Jeg syntes det var en super dag, og et dejligt sted til at fordybe sig i sine egne tanker. Hanne var super behagelig, og meget naturlig, det kunne ikke være bedre.  

Heidi Foldager

Workshop: “Skab det liv du ønsker dig”

Det var en rigtig fin dag og en fin oplevelse. Det var godt at få tid og rum til at fordybe mig i mine overvejelser, og øvelsen med at skrive ned og nå frem til et skriv omkring livsværdi, havde stor betydning for mig ☺. Hanne er en super fin underviser, og skabte et kærligt og uhøjtideligt rum med plads til både grin og det svære.  

Dorte

“Bør opleves, og burde være en fast forkælelse for alle travle medarbejdere”

I et team med høj fokus på høj effektivitet, men også velvære, var det et skønt afbræk i den travle hverdag at komme på workshop hos Hanne Brosbøl. Selvom det kun var tre timer, gav det et kærkomment afbræk fra en meget travl hverdag, hvor vi fik tid til at finde os selv. Hanne er en utrolig behagelig person, der guidede os igennem øvelserne på en rolig og smilende måde. Hendes personlighed skabte ro i sig selv. Bør opleves og burde være en fast forkælelse for alle travle medarbejdere. Tak for nogle skønne timer

Steffen Røjskjær

“Lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab”

Tak for en fin oplevelse på din yoga-workshop. Det var 3 gode, lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab. Jeg deltager gerne en anden gang.

Anne Marie

“Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre”

Kære Hanne, du skal ha' tusind tak for den skønne yoga workshop. Det er ren selvforkælelse! Jeg har det bare så godt, min nakke og skuldre gør ikke ondt, og bliver holdt ved lige, og jeg øver mig hver dag i at sidde på underbenene. Glæder mig til næste workshop! Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre.

Signe Rønnebro

“Det var nærværende og enormt professionelt”

Jeg deltog i en mindful yoga workshop. En af de bedste selvforkælelsesevents jeg længe har været - 3 timer med Hanne og Filiyoga. Det var nærværende, enormt professionelt, nænsom guidning på højt plan, hvor alle kunne være med på deres niveau. Luksusforplejning, skønne omgivelser og søde deltagere. Bodywellness i kærlig ånd, luksus for krop og sjæl, den mindfulde tilgang var hel unik. Sikken dejlig rolig stemme du har. Jeg får lyst til meget mere af den. Du er og bliver en engel i levende live.

Tina

“Det var dejligt at være tæt på sit barn”

Jeg er meget begejstret for workshoppen. Børneyoga som du udfører det er en genial måde at give børn selvværd, glæde, opmærksomhed og succes-oplevelse. Det jeg især bed mærke i er din skønne facon overfor alle. Du er nærværende, lærer alles navne, lader børnene sige det, der lige kommer op, og inddrager dem i historierne. Det, at lave øvelserne til historier er genialt! Du gør historierne sjove, forståelige, varierede og får aktiveret sanserne hos børnene. Der var ikke noget, som var forkert, og som de ikke måtte prøve. Øvelserne var meget varierede og det var spændende at du brugte forskellige ting, sugerør, stenpose, vat, måtte, tæppe. Det var dejligt at være tæt på sit eget barn og sammen om øvelserne, både ved siden af hinanden og når vi arbejdede sammen. Selvværdsøvelserne gik lige ind i mit hjerte. Din fortælling om at hvis man er ked af det, kan man bruge sit åndedræt og at man altid er god nok, rørte mig dybt. Du taler til børnene uden at være påtaget barnlig. Du lytter og du roser/anerkender. Du er virkelig virkelig dygtig, Hanne, og jeg er SÅ GLAD for at have været med. Tak for en fantastisk oplevelse.

Steen Kjeldsen
Chef for økonomi, ressourcestyring og administration / Social- og sundhedsskolen

“Meget jordnært og mange aha-oplevelser”

Hanne havde lavet en rigtig fin workshop til vores administrative team. Det var en rigtig god oplevelse at blive mindet om, at vi skal passe på vores krop - og med nogle gode tips til hvordan. Ingen mystik, men meget jordnært og mange aha-oplevelser. Og fint at få det relateret til ”de dårlige vaner” – arbejdsmæssigt og personligt - men uden løftede pegefingre!

Pia

“En meget dygtig og omsorgsfuld formidler”

Jeg har deltaget i et 8 ugers mindfulnessforløb og kan kun sige, at Hanne er fantastisk. Hun ved hvad hun snakker om, da hun selv har prøvet at være ramt af stress. Man føler sig tryg ved Hanne, og det betyder bare ALT! Hanne har styr på sit materiale, og er en meget dygtig og omsorgsfuld formidler!

Inge

“Yderst kompetent”

Efter at have været med på et 8 ugers mindfulnessforløb har jeg oplevet Hanne som en yderst kompetent og engageret underviser. Hun er god til at kommunikere sit budskab samt sørge for kærlig involvering af deltagerne. Hun brænder for at udbrede mindfulness. Filiyoga-gården er utrolig smuk og omgivelserne er beroligende i sig selv.