Yoga for virksomheder

Yoga for virksomheder er en investering i medarbejdernes trivsel og velvære

Yoga kombinerer øvelserne med fokus på opmærksomheden i kroppen. Du skal altså mærke efter, korrigere og vende blikket indad. Yoga er ikke en social sport med masser af snak og grin, men til gengæld kan du her få noget af det, der er så sjældent i dag: Nemlig et frikvarter fra at være på, og i stedet være til stede i det, du laver. Gevinsten er øget fokus og koncentration.
Når du træner yoga, bliver du mere bevidst om, hvordan kroppen hænger sammen og har det bedst. Det vil give en mere naturlig bevidsthed om at ranke ryggen og bruge kroppen på en hensigtsmæssig måde, så du undgår skavanker og dårligdomme. Når man iagttager et lille barn, der leger på gulvet, vil man ofte blive helt forundret over, hvor naturligt de sidder helt rank med ryggen. Vi voksne har til gengæld lært os selv at sidde og hænge i mærkelige stillinger foran skærme og i sofaer.
Har du medarbejdere med slidgigt, musearm eller gamle skader, der trænger til genoptræning? Hos Filiyoga tages der hensyn til den enkelte deltagers behov. Der er således mulighed for at alle, uanset hvilket udgangspunkt du har, vil få et positivt udbytte i form af en mere velfungerende krop og færre smerter.
I yoga er der fokus på vejrtrækningen, som bruges bevidst i øvelserne til at få det rette stræk. Hos Filiyoga arbejdes der også med åndedræts bevidsthed, hvor der er decideret fokus på henholdsvis det beroligende og det energigivende åndedræt og dets gavnlige effekt. Metoderne er yderst gavnlige til at bringe både energi og ro ind i livet generelt. Det burde være lige så naturligt for os, som at spise, drikke og sove, men rigtig mange af os trækker vejret alt for overfladisk, hvilket kan være med til at gøre os trætte og uoplagte.
……Og hvem vil ikke gerne have kollegeaer, som er i ro og balance. Og således fyldt med energi og arbejdsglæde.
Kære Hanne
 I et team med høj fokus på høj effektivitet, men også velvære, var det et skønt afbræk i den travle hverdag at komme på workshop hos Hanne Brosbøl. Selvom det kun var tre timer, gav det et kærkomment afbræk fra en meget travl hverdag, hvor vi fik tid til at finde os selv. Hanne er en utrolig behagelig person, der guidede os igennem øvelserne på en rolig og smilende måde. Hendes personlighed skabte ro i sig selv. Bør opleves og burde være en fast forkælelse for alle travle medarbejdere. Tak for nogle skønne timer.”
Dorte

Yogaworkshop for virksomheder

yoga for virksomheder
Med en workshop får alle medarbejdere bl.a. en grundig instruktion i hver enkelt stilling/øvelse. Øvelser som fremover kan udføres i pauser eller lige ved skrivebordet.

En workshop er en investering i medarbejdernes trivsel og velvære på lang sigt!

Yoga fjerner spændinger i kroppen, styrker opmærksomheden og koncentrationsevnen. Derudover højnes den enkeltes selvværd samt evnen til at håndtere stressede situationer. På bundlinjen skaber regelmæssig yoga således mere veloplagte, sundere og gladere medarbejdere.

  • Øvelser for skuldre og nakke
  • Opmærksomhedskrævende øvelser med effekt
  • Afspænding/Body Scan Meditation
  • Fokuspunkter og målsætning for hver enkelt medarbejder
  • Opsamling og afrunding med fremtidssikring for hele teamet
Kontakt Filiyoga

Kontakt Filiyoga for yderligere info

Prisen for enten enkelte sessioner eller faste forløb afhænger af antal deltagere samt varighed.
Kontakt Filiyoga

 Yoga for børn | Børneyoga | Firmayoga | Yoga for virksomheder | Kære kvinde | Mindful yoga | Sundhedscoaching | Workshops og events