Yogahold2018-11-29T20:37:18+00:00

Yogahold

Login

Log ind på din profil

Brugeroprettelse

Opret ny bruger

Gratis prøvetime

Jeg tilbyder en gratis prøvetime til alle nye interesserede.

Yoga holdplan

Yoga holdplanen er altid opdateret. Står der “Add to Waitlist” på tilmeldingsknappen betyder det, at holdet er fyldt og du kan komme på venteliste. Du vil herefter automatisk få en plads på holdet hvis der kommer afbud.

Sådan booker du et yoga hold: Vælg et yoga hold og tryk tilmeld. (Du kan bruge pilene eller kalender-ikonet i venstre hjørne til at finde den ønskede dato). Når du trykker tilmeld åbner en login-side. Har du allerede oprettet en bruger i Filiyogas bookingsystem “Karmasoft” samt købt klippekort, logger du blot på og din tilmelding til yoga er registreret. Du modtager en bekræftelsesmail, hver gang du booker dig på et hold.

Har du endnu ikke oprettet en bruger, skal du gøre det før du kan booke dig på et hold.

OBS: Købte klip og kort refunderes ikke.

Afmelding af din booking.
Du kan let afmelde dig/slette din booking ved at klikke på ” Cancel” ud for det hold som du har booket dig på. Afmelding skal ske senest 2 timer før holdet begynder. Afmelder du senere (eller slet ikke), bruger du dit klip.

Yoga hos Filiyoga

Jeg har skabt Filiyoga ud fra et ønske om at berige mennesker omkring mig med nærvær, fordybelse, kropsbevidsthed, bevidst fokus og ikke mindst glæde.

Mindful Yoga

Jeg underviser i Mindful Yoga med udgangspunkt i mit eget solide yoga fundament; som er 18 års egen praksis samt min uddannelse fra Art Yogaskolen i Svendborg. Art Yoga beskrives bedst som klassisk Hatha yoga med et grundigt og kærligt blik for kropsholdning, lige linjer samt respekt for hvad den enkelte krop er klar til.

Jeg har en meditativ tilgang til min egen yogapraksis, hvilket også kommer til udtryk i min undervisning, hvor intentionen er at skabe et roligt og afslappet rum med invitation til at træde ind i en mere meditativ tilstand af nærvær, kropsbevidsthed og overgivelse.

Yoga undervisning fra hjertet

Min undervisning bliver beskrevet som hjertelig, detaljeret og grundig med plads og ro til at absorbere hver enkelt øvelse.  Der er fokus på åndedrættet, at slippe fysiske spændinger samt det udgangspunkt som den enkelte elev mærker.

Jeg søger at skabe et roligt og afslappet rum, med invitation til at træde ind i en mere meditativ tilstand af nærvær, kropsbevidsthed og overgivelse. Den meditative tilgang jeg har til min egen yoga praksis kommer til udtryk i min yoga undervisning.

Fokus på hver enkelt elev

Når du kommer til yoga hos mig på Filiyoga-gården, er det mit ønske og min mission med min yoga undervisning, at du kommer i tættere kontakt med dig selv.
Hos Filiyoga er fagligheden og engagementet højt, og du kan forvente at blive mødt og undervist af en hjertevarm og kompetent yoga lærer, som har fokus på hver enkelt elev.

Nærværende tilstedeværelse med yoga

Hos Filiyoga bliver du guidet nænsomt i forhold til: At turde være med det der er. At give slip på, at det skal være på en bestemt måde. At arbejde med kroppen uden ønske eller stræben efter en særlig præstation. At have tillid til at din krop ved, hvor din grænse går. At træne hjernen og dit sind i nærværende tilstedeværelse. At du efter en yogatime kan mærke den fredfyldthed der opstår i dit sind, fordi du atter har fået ro og fundet “hjem til dig selv”. At give slip på begrænsninger og undertrykkende overbevisninger i forhold til den kontakt du har til dig selv og dit indre/dit hjerte <3

Yoga underviser

Mindful yoga

Yoga

Hanne Brosbøl
Underviser i:
Mindful yoga
Blid og afstressende yoga

Den meditative tilgang jeg har til min egen yogapraksis, kommer også til udtryk i min undervisning, hvor jeg søger at skabe et roligt og afslappet rum med invitation til at træde ind i en mere meditativ tilstand af nærvær, kropsbevidsthed og overgivelse. Jeg er eksamineret yogalærer fra Art Yoga i Svendborg. For mig er det at dyrke yoga den bedste måde at være bevidst til stede i nuet. Yoga centrerer kroppen og forener krop og sind på et dybere plan – og det giver indsigt, bevidsthed og overskud i livet.
Min undervisning bliver beskrevet som hjertelig, detaljeret og grundig, med plads og ro til at absorbere hver enkelt øvelse.

I mine timer vil du blive nænsomt guidet til at bevidstgøre kroppen, åndedrættet og alt det du oplever og mærker i hver enkelt stilling. Derudover kan du forvente muskelarbejde, udfordring og dyb afspænding.
Jeg guider ud fra filosofien om at DU er præcis som du skal være lige nu og her med det udgangspunkt du kommer med, når du placerer dig på yoga måtten. Og du vil blive inviteret til at give slip på, at det/eller du, skal være på en bestemt måde.

”Ud med” ønsket om en bestemt præstation og ”ind med” tryghed og et åbent sind.

error: Beskyttet indhold !!