Mindful yoga workshops for den passionerede yoga-dyrker og for dig, hvor yoga er helt nyt

Yoga workshops

Mindful yoga workshop

9. november 2019 10:00 - 13:00

Yoga workshops

Mindful yoga workshop

19. januar 2020 10:00 - 13:00

På mine yoga workshops inviterer jeg til at “lande blødt” både fysisk og mentalt. 

Du vil opleve at blive guidet ned i kroppen og ind i hjertet hvor din egen indre kilde til  ro & balance findes.
Gør noget godt for dig selv og riv 3 timer ud af kalenderen til opmærksomhed og forkælelse af både krop, sind og hjerte.

Vi skal lave stræk og øvelser som skaber balance i de indre organer og i kroppens 7 energicentre/ chakraer. Led og muskler blødgøres, ophobede affaldsstoffer slippes og bevægeligheden og blodgennemstrømningen øges.

Mine yoga workshops virker stressreducerende, og sætter gang i kroppens egen selvhelbredelse.

På Filiyogas yoga workshops er det muligt at deltage uanset niveau og erfaring. Alle mine yoga workshops er for både den passionerede yogadyrker og den helt uerfarne. 

På mine Mindful yoga workshops vil du opleve  at finde ro og balance, og få fornyet kontakt til krop og sind.

Alle mine yoga workshops afholder jeg i det smukke og unikke lokale på gården Kølholt  i naturskønne omgivelser kun 3 km. fra Vejle centrum

Se her hvad tidligere deltager fra min Mindful yoga workshop siger:

“Jeg deltog i en mindful yoga workshop. En af de bedste selvforkælelsesevents jeg længe har været – 3 timer med Hanne og Filiyoga. Det var nærværende, enormt professionelt, nænsom guidning på højt plan, hvor alle kunne være med på deres niveau. Luksusforplejning, skønne omgivelser og søde deltagere. Bodywellness i kærlig ånd, luksus for krop og sjæl, den mindfulde tilgang var hel unik. Sikken dejlig rolig stemme du har. Jeg får lyst til meget mere af den. Du er og bliver en engel i levende live.”

Signe Rønnebro