Mindful yoga workshops

På mine yoga workshops får du mulighed for at finde ind til dit centrum, som er din helt egen kilde til langtidsholdbar ro & balance. Gør noget godt for dig selv og riv 3 timer ud af kalenderen til opmærksomhed og forkælelse af både krop og sind.

Du vil blive præsenteret for øvelser som har effekt på helt specifikke områder i kroppen samt øvelser som skaber en helhedsoplevelse i kroppen. Du vil gå hjem fra disse workshops med en oplevelse af at din krop er blevet lyttet til, og at der således er skabt basis for at forbedre kroppens tilstand.

OBS: 14 pladser

Workshops

Hos Filiyoga afholder jeg jævnligt yoga workshops. På mine yoga workshops er det muligt at deltage uanset niveau og erfaring. Jeg tilbyder mindful yoga workshops, yoga workshops for børn og forældre, samt en længere fordybelses-workshop.

Alle mine yoga workshops er for både den passionerede yogadyrker og den helt uerfarne. Jeg tager udgangspunkt i den enkelte, og guider individuelt, både ift. niveau og eventuelle skader.

På en Mindful yoga workshop vil du opleve  at finde ro og balance, og få fornyet  kontakt til krop og sind.

Alle mine yoga workshops afholder jeg i mine unikke lokaler i naturskønne omgivelser kun 3 km. fra Vejle centrum

Fra Frygt til Kærlighed

 
Workshops, som step by step lærer dig hvordan du bedre kan navigere i alle de impulser, indsigter, ønsker, drømme og mål som du måske har for det nye år eller for dit liv generelt. 
Rigtig mange kommer til at løbe lidt rundt om sig selv, fordi frygten bliver ved med at tale idéer, ønsker og forandringer NED! En del af os ønsker for alt i verden IKKE forandring. Det er eksempelvis også derfor at mange nye fitnessabonnementer aldrig bliver brugt! Intentionen er god, MEN det er for utrygt og ubehageligt at begive sig udenfor komfortzonen.
(For mange er det sikkert også noget andet end et fitness abonnement som er den bedste løsning, men du forstår min pointe 😉

Vi har brug for hjælp til at finde vejen fra FRYGT til KÆRLIGHED.

Og det er den første del af hjælpen, som jeg giver dig på denne workshop.
En workshop som hjælper dig til at skabe KLARHED.
At få “pudset sindets briller”, så du kan se klart hvad det er du har brug for og samtidig finde RO til at høre hjertets hvisken.
Du vil få konkrete bud på det vigtige HVORDAN?
Én ting er at vide HVAD du ønsker – noget andet er at vide HVORDAN du kommer derhen.
Jeg vil gerne hjælpe dig med at dine gode intentioner bliver til virkelighed. Og at du når derhen uden at knokle i en følelse, som giver dig minus energi MEN i stedet med et smil på læben i en følelse af kærlig energi.

Workshoppen er for alle som ønsker at vælge den kærligste vej til positiv forandring.

 
OBS: der er kun 12 pladser på denne workshop.
 

Fra hovedet ned i hjertet

Jeg har i flere år arbejdet meget bevidst med at søge fra hovedet ned i hjertet. Mit virke som yogalærer, mindfulness instruktør, mentor og intuitiv guide har fået mig til at blive endnu mere nysgerrig på mine unikke evner som formidler,  lærer og ”hjertekriger”.

Jeg er i verden for at gøre en mærkbar og kærlig forskel – og det tror jeg i øvrigt på at vi alle på hver vores unikke facon!

Mit eget JA til udvikling har ført til mange bevidste valg og fravalg. Og mange af dem har sendt mig direkte videre til en følelse af at blive ”testet” og sat på prøve af universet.

Jeg ved nu, at jeg er så tilpas langt i min ”opvågnings –process”, at de tests og prøvelser jeg bliver givet, blot føles som ”rester”…… som mindre bump, hvor jeg til stadighed kan kigge tilbage og smile med kærlighed over alt det jeg har lært og erfaret. Jeg ved at jeg er klar til at være i verden på den måde som jeg egentlig er født til – nemlig i ren kærlighed!

Jeg ved nu også at de mange prøvelser og mørke perioder jeg har været igennem, er en uundgåelig del af processen. Når vi begynder at ”vågne” og være bevidst til stede i livet, så får vi hjælp til at lære og udvikle os i en grad som vores ego slet ikke kan forstå.

Egoet der ejer frygten

For mig har prøvelserne været udfordrende for mit ego – og KUN mit ego. For det er egoet der ejer frygten. Hjertet og sjælen vil meget gerne tilbage til det som er vores unikke livsformål – og for at finde derhen må vi være villige til at arbejde så dybt ind i os selv, at vi når til det sted, hvor der ikke er andet end tillid til det som kommer fra hjertet.

Og Når vi har kontakt til hjertet får vi også kontakt til vores mod til at gå med det som kommer derindefra.

Jeg tror på at vi alle er født med et livsformål. Der er noget vi hver især er fuldstændig unikke til – desværre har rigtig mange mennesker en noget tilsløret intuition. (Vi lærer simpelthen ikke at bruge den) dermed bliver egoet styrende, og det betyder at vi kommer til at tro at vi skal “alt muligt” for overhovedet at være værdige til at være i verden………mange mennesker bruger hele alle halve liv på at søge lykken uden for dem selv……

Når vi søger indad og bevidstgør vores livsformål og bevidst vælger at “acceptere hele pakken” – alt hvad vi er……. så skærpes intuitionen/ hjertets hvisken og vi bliver i stand til at få øje på at lykken og det “noget” som vi måske bevidst eller ubevidst længe har savnet, allerede er I OS.

Og det er lige præcis det jeg brænder så uendeligt meget for!  At hjælpe mennesker til at mærke modet til at stå i lyset og skinne og være i verden i tillid og i betingelsesløs kærlighed.

For mig er alt andet blot en illusion!

Tidligere deltagere på mine yoga workshops siger:

Steffen Røjskjær

"Lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab"

Tak for en fin oplevelse på din yoga-workshop. Det var 3 gode, lærerige og afslappende timer i dit sympatiske og kompetente selskab. Jeg deltager gerne en anden gang.

Anne Marie

"Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre"

Kære Hanne, du skal ha' tusind tak for den skønne yoga workshop. Det er ren selvforkælelse! Jeg har det bare så godt, min nakke og skuldre gør ikke ondt, og bliver holdt ved lige, og jeg øver mig hver dag i at sidde på underbenene. Glæder mig til næste workshop! Jeg er ligefrem glad for min krop, og føler jeg kender den meget bedre.

Signe Rønnebro

"Det var nærværende og enormt professionelt"

Jeg deltog i en mindful yoga-workshop, en af de bedste selvforkælelsesevents jeg længe har været - 3 timer med Hanne og Filiyoga. Det var nærværende, enormt professionelt, nænsom guidning på højt plan, hvor alle kunne være med, på deres niveau. Luksus forplejning, skønne omgivelser og søde deltagere. Bodywellness i kærlig ånd, luksus for krop og sjæl, den mindfulde tilgang var hel unik. Sikken dejlig rolig stemme du har. Jeg får lyst til meget mere af den. Du er og bliver en engel i levende live.

Tina

"Det var dejligt at være tæt på sit barn"

Jeg er meget begejstret for workshoppen. Børneyoga som du udfører det er en genial måde at give børn selvværd, glæde, opmærksomhed og succes-oplevelse. Det jeg især bed mærke i er din skønne facon overfor alle. Du er nærværende, lærer alles navne, lader børnene sige det, der lige kommer op, og inddrager dem i historierne. Det, at lave øvelserne til historier er genialt! Du gør historierne sjove, forståelige, varierede og får aktiveret sanserne hos børnene. Der var ikke noget, som var forkert, og som de ikke måtte prøve. Øvelserne var meget varierede og det var spændende at du brugte forskellige ting, sugerør, stenpose, vat, måtte, tæppe. Det var dejligt at være tæt på sit eget barn og sammen om øvelserne, både ved siden af hinanden og når vi arbejdede sammen. Selvværdsøvelserne gik lige ind i mit hjerte. Din fortælling om at hvis man er ked af det, kan man bruge sit åndedræt og at man altid er god nok, rørte mig dybt. Du taler til børnene uden at være påtaget barnlig. Du lytter og du roser/anerkender. Du er virkelig virkelig dygtig, Hanne, og jeg er SÅ GLAD for at have været med. Tak for en fantastisk oplevelse.

Anne Bak

Workshop: "Skab det liv du ønsker dig"

Det var en skøn dag, hvor alt var godt tilrettelagt i forhold til at være vekslende og give sammenhæng mellem yoga øvelser og samtaler/teori. Tilpas med pauser og god holdstørrelse i dejlige rammer på gården. Hannes stemme åbner for mig en verden af tillid og kærlighed, når hun guider os i meditationer, og det er helt klart en af de væsentligste grundene til, at jeg når så langt ind og finder mig selv. Hanne er en fantastisk formidler. Hun tilrettelægger og fornemmer, hvad der er brug for på det rette tidspunkt – teori/praksis med yoga. Hun er grunden til, at stemningen på holdet bliver kærlig og tillidsfuld. Tingene får lov til at tage den tid, der skal til, og det kan glædeligt mærkes i krop, sind og sjæl. Hannes stemme stråler af varme, god energi, tillid til livet, kærlighed og ro, hvilket har en stor betydning for mit velbefindende og mine læreprocesser.  

Birthe Laursen

Workshop: "Skab det liv du ønsker dig"

Jeg havde en meget positiv oplevelse. Det er virkelig noget jeg kan få glæde af fremover, det er noget som er let at træne og bruge i hverdagen, for at skabe det liv du ønsker. Men jeg skal lige huske dine ord - at det er en start, og se på det med lethed. Jeg er begyndt at træne på et par ord og det virker. Det rørte mig at blive guidet ind ”til mit ord”, der ramte plet. Jeg har fået nogle gode redskaber til at starte min daglige proces, hen mod det liv jeg ønsker, ud fra de ord jeg kom frem til i min manifestation. Jeg blev også udfordret undervejs og ser nu udfordringen som en personlig sejr. Hanne er den helt rigtige, til at undervise og guide dette budskab frem ”skab det liv du ønsker”

Birthe Stensgaard

Workshop: "Skab det liv du ønsker dig"

Det var nogle berigende timer i dejligt selskab, med en tryg atmosfære og en dejlig gruppeenergi. Det har givet mig redskaber til, at ændre tanker og mønstre. De andres historier rørte mig og jeg blev bekræftet i, at vi ikke står alene, hvis vi blot vil dele og bruge hinanden. Vort liv er vores eget ansvar, men, der er inspiration og hjælp at hente, hvis vi vil. Hanne giver tryghed med sin kærlige, rolige og favnende væremåde. Jeg syntes dagen gik op i en højere enhed.

Claus Tønder

Workshop: "Skab det liv du ønsker dig"

Jeg syntes det var en super dag, og et dejligt sted til at fordybe sig i sine egne tanker. Hanne var super behagelig, og meget naturlig, det kunne ikke være bedre.  

Heidi Foldager

Workshop: "Skab det liv du ønsker dig"

Det var en rigtig fin dag og en fin oplevelse. Det var godt at få tid og rum til at fordybe mig i mine overvejelser, og øvelsen med at skrive ned og nå frem til et skriv omkring livsværdi, havde stor betydning for mig ☺. Hanne er en super fin underviser, og skabte et kærligt og uhøjtideligt rum med plads til både grin og det svære.